Jelentkezz ma!

Mert a helyek általában gyorsan fogynak...

Blockchain és Kriptovaluták

A kriptovaluták mögötti technológia nagyon sok mindenen változtathat, amit eddig ismertünk és használtunk. Ennek a technológiának a megértése nagyon fontos. Ezen a kurzuson megtanulhatod, amit tudni érdemes!

A kriptovaluták (pl Bitcoin) egyre nagyobb teret hódítanak. A legtöbben csak a számbeli (vagy pénzbeli) vonatkozását látják, pedig valójában sokkal mélyebb a téma. A kriptovaluták mögötti technológia nagyon sok mindenen változtathat, amit eddig ismertünk és használtunk. Ennek a technológiának a megértése nagyon fontos. Ezen a kurzuson megtanulhatod, amit tudni érdemes!

Ha megérted a technológia alapelveit, jobb befektetési döntéseket is hozhatsz. Képes leszel meglátni a különbséget jó és rossz crypto projectek között, és képes leszel kivédeni a hazardírozókat.

Course session

A kurzus olyanoknak (is) szól, akiknek semmilyen technikai felkészültségük nincs a témában!

A tanfolyamon való részvételhez semmilyen technikai háttér nem szükséges. A folyamatok megértésére fogunk koncentrálni, nem a kódolásra. Például: hogyan működik a titkosítás, hogy lehetnek egyes valuták anonimok (pl Monero és Zcash), vagy hogyan működik a “Proof-of-Work”.

A kurzus befejeztével elég önbizalmad lesz ahhoz, hogy technikai emberekkel és programozókkal is tudj majd konzultálni a kriptovalutákról és a blockchain technológiáról.

És ez még nem minden: a kurzus végén létre fogsz hozni egy saját ERC-20 tokent! Ezen a blockchainen fut az Ethereum kriptovaluta! Elég menő, ugye? :)

Az egyes alkalmakkor a következőkről lesz szó:

Hogyan működik a titkosítás Bitcoin protocoll Ethereum és a Blockchain 2.0 Konzenzus algoritmusok Kriptovaluták skálázása Anonim kriptovaluták és biztonság Új crypto technológiák és a jövő Saját ERC-20 token létrehozása

Előzetes tudás

A kurzuson való részvétel semmilyen előzetes tudást nem igényel. Az alapoknál kezdünk, és onnan építkezünk. A crypto-világban teljesen járatlanok számára is ajánljuk ezt a kurzust.


Jelentkezz a várólistára

Iratkozz fel a hirlevelünkre!