Blog

Hírek, tippek és érdekességek.

Készségek, amik segíthetnek, hogy munkát találj

Készségek, amik segíthetnek, hogy munkát találj

2018.04.05 David Bartos

Bemutatunk néhány készséget, amik segítségével kiemelkedhetsz a többi álláskereső közül.

Rugalmasság

Mostanában sokat hallani arról, hogy nagy a kereslet a full-stack fejlesztők iránt. Ha pályakezdő vagy, vagy éppen karriert szeretnél váltani, a munka és a csapat iránti szemléleted előnyt jelenthet. A vállalatok azokat a jelentkezőket részesítik előnyben, akiket a tudás iránti vágy vezérel, a megoldás részesei szeretnének lenni, azonosulni tudnak a vállalat elképzelésével, és arra törekednek, hogy frissítsék a terméket.

Gyorsaság/Ügyesség

Az egyik készség, ami mostanában került előtérbe és igazán vonzó a fejlesztők között. Könnyítsd meg a munkát - hatalmas projektek kisebb feladatokra való felosztása, a prioritások sikeres meghatározása és a változásokhoz való alkalmazkodás. Számos tartalom található a gyors gondolkodásról az interneten.

Mobiltechnológia

A mobil fejlesztés területén a fejlesztők iránti kereslet napról napra növekszik. A kezdőknek azt javasoljuk, hogy először ismerjék meg jól a webfejlesztést. A megszerzett tudással sokkal egyszerűbb elsajátítani a mobil technológiákat. Különböző technológiák Mostanában egyre nagyobb a kereslet a különböző készségek iránt, mint korábban. Jó, ha több nyelven is tudsz. Remek hír: ha már megtanultál egy programozó nyelvet, a következő sokkal könnyebben fog menni.

Biztonság

A felhő szolgáltatások használatának emelkedésével megnőtt a adatbiztonság miatti aggodalom. Ennek hatására karrier lehetőségeket nyíltak meg a biztonság, a teljesítés, a management és a felhőalapú számítástechnika területén.

UI+UX

A termékek egyre összetettebbé és teljeskörűbbé válnak, emiatt megnőtt a weblaptervezés és a felhasználói tapasztalat iránti szükséglet. Lényeges, hogy olyan alkalmazást készítsünk, amit könnyű használni, és amiben ösztönösen fogunk dolgozni. Egy szuper képesség, ami remekül illik a front-end fejlesztés tudáshoz. Ajánljuk a Good UI blogot.

Hogyan kezdj neki?

Mindenkinek, aki szeretne belépni a programozás világába, javasoljuk a Webfejlesztés 1 kurzus elvégzését, ahol megtanulhatja az alapokat: front-end and back-end, Python nyelv, Google App Engine. Olyan tudást adunk át, amely kiváló alap további fejlesztői készségek elsajátításához, szuper oktatók támogatásával, akik szívesen osztják meg a programozással töltött éveik alatt szerzett tippjeiket és tapasztalataikat .

Programozó Képzéseink

Webfejlesztő tanfolyam kezdőknek

Webfejlesztő tanfolyam kezdőknek

Hamarosan!

A Webfejlesztés tanfolyam kezdőknek egy olyan 24 alkalmas kurzus, ahol a a klasszikus HTML, CSS mellett megtanítjuk neked a Python programozás alapjait is.

Részletek
SQL és Adatbázis képzés kezdőknek

SQL és Adatbázis képzés kezdőknek

Hamarosan!

Az SQL és Adatbázis egy olyan tanfolyam, ahol kimondottan kezdőknek tanítjuk meg az adatbázis kezelés és programozás alapjait.

Részletek

Iratkozz fel a hirlevelünkre!