Blog

Hírek, tippek és érdekességek.

Online kurzusokat indít a SmartNinja

Online kurzusokat indít a SmartNinja

2020.04.01 Zsuzsanna Ágnes Csáki

A jelenlegi járványügyi helyzet miatt egyre több minden tolódik el az online világ irányába. Mivel eddig a SmartNinja csak olyan kurzusokat indított, ahol személyesen lehetett részt venni, most jött el az ideje, hogy az online oktatást mi is elindítsuk. Ez annyit tesz, hogy a kurzusaink videokonferencia segítségével fognak lezajlani. Erre azonban nem a járvány az egyedüli indok.

A múltban gyakran kérdeztek minket, hogy online verziót is tudunk-e felajánlani, amivel szélesebb körhöz tudnánk eljuttatni a tananyagot, a résztvevők lakhelyétől függetlenül. Mostantól elérhető az online tanfolyam is, amihez mindössze egy számítógépre és internet kapcsolatra van szükség.

Hogyan történik egy online tanfolyam lebonyolítása?

Alapvetően nagyon hasonló módon, mint a személyes résztvevők esetében. Bizonyára valamennyien megbarátkoztatok már a videokonferenciákkal a Zoom-on, Skype-on, vagy BlueJeans-en. Pontosan ezek egyikén keresztül bonyolítjuk a tanfolyamot. Kis csoportokban, BlueJeans-en , példa programozások történnek, valamint feladatmegoldások. Felmerülő kérdéseket az oktatóval meg lehet beszélni, kurzusaink továbbra is a gyakorlatra helyezik a hangsúlyt.

A feladatok megoldása során esetleges problémák felmerülése esetén a képernyőt meg lehet osztani a oktatóval, aki így segíteni tud a megoldásban

E-kommunikáció

A videokonferencia kiegészítéseként a Slack kommunikációs platformot is használjuk, ahol minden kurzus számára egy csoportos chatet hozunk létre, melynek segítségével az oktatóval folyamatosan chatelni lehet. A Slack egy sokoldalú IT kommunikációs eszköz, amelyen a kurzus résztvevői egymással is tudnak beszélgetni, hasznos információkat kicserélni és a feladatokat közösen megoldani.

Online programozó képzés

Nem maradsz le semmiről

Online kurzusaink nagy előnye, hogy az egyes fejezeteket rögzítjük, így bármikor pótolható egy kimaradt rész. Ilyen módon a teljes anyag akkor is elérhető marad, ha a résztvevő egy, vagy több részről pl. megszakadt internet kapcsolat miatt lemaradt, vagy egy-egy részt ismételten tanulmányozni szeretne.

Természetesen továbbra is hozzáférnek tanulóink a tananyaghoz a Student Dashboard-on keresztül. Továbbá szintén itt található a Forum, melyen az oktató további hasznos anyagokat, tippeket tud megosztani a hallgatókkal.

Így ha valaki kihagy egy alkalmat a tanfolyam során, könnyedén tudja azt otthonról pótolni. :)

Programozó Képzéseink

Online SQL és Adatbázisok képzés kezdőknek

Online SQL és Adatbázisok képzés kezdőknek

Bárhonnan elérhető 2022.01.31

Az SQL és Adatbázis egy olyan tanfolyam, ahol kimondottan kezdőknek tanítjuk meg az adatbázis kezelés és programozás alapjait.

50 000,00 Ft-tól

Jelentkezz
Online Webfejlesztő Tanfolyam Kezdőknek

Online Webfejlesztő Tanfolyam Kezdőknek

Bárhonnan elérhető 2022.02.07

24 alkalmas Webfejlesztés Kezdőknek kurzus, ahol a klasszikus HTML, CSS mellett megtanítjuk neked a Python programozás alapjait is.

100 000,00 Ft-tól

Jelentkezz

Iratkozz fel a hirlevelünkre!