Blog

Hírek, tippek és érdekességek.

SmartNinja Q1–2020 Eredmények: Az eddigi legmagasabb hallgatói elégedettség!

SmartNinja Q1–2020 Eredmények: Az eddigi legmagasabb hallgatói elégedettség!

2020.05.06 Zsuzsanna Ágnes Csáki

Negyedéves jelentéseket teszünk közzé, hogy transzparensek lehessük dolgozóinkkal, oktatóinkkal és tanulóinkkal – a SmartNinjákkal. Hiszünk abban, hogy a mai világban a bizalom kiépítése még fontosabb, mint bármikor máskor. Átnéztük az előző negyedéves adatainkat (Q1-2020) és itt jönnek az eredmények.

Több száz hallgató 13 különböző városból kezdett SmartNinja tanfolyamot 🌎

SmartNinja worldwide

37.8 % a tanulóinknak nő 👩‍💻

SmartNinja courses

Az átlagos értékelés tanfolyamainkra 9.1/10. Az eddigi legmagasabb! 🔝

Hallgatóink, akik január, február és március hónapokban fejezték be valamely kurzusunkat, átlagosan 9.1/10-es értékelést adtak.

SmartNinja course grade

Online tanfolyamokat indítunk 💻

SmartNinja online tanfolyam

A koronavírus okozta járványhelyzetből adódóan minden a digitális irányba mozdul (ami csak tud). Ez alól a SmartNinja képzései sem képeznek kivételt. Jelenleg tanfolyamainkat video konferencián kersztül tartjuk meg, a személyes részvétel helyett. Ennek köszönhetően már a világ bármely pontjáról tudnak csatlakozni kurzusainkhoz!

Az első online Info Session 🖥️

SmartNinja online info session

Az online képzések indítása más területeken is változásokat hozott. Az egyik ezek közül az eddig személyesen megrendezett Info Session. (A részvétel az Info Session-ön díjmentes, csupán egy egyszerű regisztrációhoz kötött. Ezeken az alkalmakon lehetőség nyílik jobban megismerni a SmartNinja-t, találkozni oktatóinkkal és kérdezni tanfolyamainkról.) Szlovéniában és Ausztriában már sikeresen tartottak online Info Session-t, hamarosan Magyarországon is indítunk egyet! 🙌

Forrás: SmartNinja.org Blog

Programozó Képzéseink

Online SQL és Adatbázisok képzés kezdőknek

Online SQL és Adatbázisok képzés kezdőknek

Bárhonnan elérhető 2022.01.31

Az SQL és Adatbázis egy olyan tanfolyam, ahol kimondottan kezdőknek tanítjuk meg az adatbázis kezelés és programozás alapjait.

50 000,00 Ft-tól

Jelentkezz
Online Webfejlesztő Tanfolyam Kezdőknek

Online Webfejlesztő Tanfolyam Kezdőknek

Bárhonnan elérhető 2022.02.07

24 alkalmas Webfejlesztés Kezdőknek kurzus, ahol a klasszikus HTML, CSS mellett megtanítjuk neked a Python programozás alapjait is.

100 000,00 Ft-tól

Jelentkezz

Iratkozz fel a hirlevelünkre!