Blog

Hírek, tippek és érdekességek.

SmartNinja Q2-2020 Eredmények: Új Podcast-ot készítettünk!

SmartNinja Q2-2020 Eredmények: Új Podcast-ot készítettünk!

2020.07.31 Zsuzsanna Ágnes Csáki

Negyedéves jelentéseket teszünk közzé, hogy transzparensek lehessük dolgozóinkkal, oktatóinkkal és tanulóinkkal – a SmartNinjákkal.

Hiszünk abban, hogy a mai világban a bizalom kiépítése még fontosabb, mint bármikor máskor. Átnéztük az előző negyedéves adatainkat (Q2-2020) és itt jönnek az eredmények.

Több száz tanuló részvételével 9 küldönböző városból indítottunk képzéseket 🌎

SmartNinja map

37,8%-a a hallgatóinknak nő 👩‍💻

SmartNinja gender balance

Az átlagos értékelés tanfolyamainkra 8.8/10 ⭐

Hallgatóink, akik április, május és június hónapokban fejezték be valamely kurzusunkat, átlagosan 8.8/10-es értékelést adtak. SmartNinja értékelés

Új Podcast készült 🎙️

SmartNinja Podcast

A SmartNinja Podcast-et készített, melyben interjúk hallhatóak oktatókkal, IT-s szakemberekkel és az IT világából vállalkozókkal.

Ezekkel a Podcast anyagokkal szeretnénk hallgatóinknak betekintést nyújtani az IT világába, az új trendeket megvitatni és új ötleteket felhozni. Az összes videó interjú megtekinthető a Youtube csatornánkon. Jelenleg az interjúk szlovén, német, vagy angol nyelven készültek el.

Nézzétek meg a csatornát és iratkozzatok fel, hogy értesüljetek a havonta felkerülő anyagainkról:

SmartNinja Coding School Youtube Channel.

Koronavírus járvány

A koronavírus okozta járvány nagy hatással volt az egész világra 2020 2. negyedévében és ez alól a mi tanfolyamaink sem képeztek kivételt.

A digitális irányba való eltolódás felgyorsult, emiatt úgy hisszük, hogy a küldetésünk még fontosabb, mint valaha, ami nem más, mint IT készségek oktatása. Valakinek tovább kell építenie és karban kell tartania a kiber világot. 🤓 A távmunka és az online tér felé való nyitás segíthet túljutnunk ezen a járványon és a jövőben rugalmasabban tudunk majd kezelni ehhez hasonló kríziseket.

Mindenki vigyázzon az egészségére és próbáljátok a legtöbbet kihozni a nyárból! 🙂

Forrás: SmartNinja.org Blog

Programozó Képzéseink

Online SQL és Adatbázisok képzés kezdőknek

Online SQL és Adatbázisok képzés kezdőknek

Bárhonnan elérhető 2022.01.31

Az SQL és Adatbázis egy olyan tanfolyam, ahol kimondottan kezdőknek tanítjuk meg az adatbázis kezelés és programozás alapjait.

50 000,00 Ft-tól

Jelentkezz
Online Webfejlesztő Tanfolyam Kezdőknek

Online Webfejlesztő Tanfolyam Kezdőknek

Bárhonnan elérhető 2022.02.07

24 alkalmas Webfejlesztés Kezdőknek kurzus, ahol a klasszikus HTML, CSS mellett megtanítjuk neked a Python programozás alapjait is.

100 000,00 Ft-tól

Jelentkezz

Iratkozz fel a hirlevelünkre!