Jelentkezz ma!

Mert a helyek általában gyorsan fogynak...

Építs saját chatbotot

Légy az elsők között Magyarországon, aki saját Messenger chatbotot tud építeni. 1 napos képzésünk során megtanítjuk, hogyan tudsz elkészíteni egy chatbotot akár előzetes progamozói tudás nélkül.

Légy te az elsők között itthon, aki saját Messenger botot készít! Semmilyen előzetes programozói tudás nem szükséges ehhez az 1 napos tanfolyamhoz, jelentkezz bátran!

A Facebook chatbotok kiaknázzák a mesterséges intelligenciában (AI) rejlő lehetőségeket. Amellett, hogy lassan átveszik az applikációk feletti uralmat, egyszerre hatalmas üzleti lehetőségeket rejtenek több iparágban is.

A chatbotok létrehozása viszonylag új terület, a kurzuson való részvétellel pedig az elsők között tehetsz szert e tudásra az országban, hogy a későbbiekben a saját javadra fordíthasd a technológiát! Ne ijedj meg, ha nem tudsz programozni. 1 napos képzésünkön megtanítjuk, hogyan hozhatod létre saját botodat akár előzetes programozási ismeretek nélkül.

course session

Miről fogsz tanulni?

A kurzus keretei között létrehozhatsz egy olyan botot, amin keresztül elérheted a Facebook Messenger felhasználóit. A bot motorjául az API.ai nevű program szolgál és programozás nélkül is működőképes lesz.

Nem tudod mi az a Messenger bot? Megmutatjuk:

A fenti példák is jól mutatják, hogy a botokat ** a legkülönfélébb célokra ** lehet használni: információt adnak, segítenek egy éttermi vagy bolti rendelés kapcsán, kitűnő marketing tartalommal szolgálnak, stb. Számtalan lehetőséget rejtenek magukban, és ** azokra az emberekre, akik képesek ilyen botokat létrehozni, ** óriási lesz a kereslet az elkövetkező években.

A képzés ideje és helye

A chatbot készítő képzés egy napos. A helyszín minden esetben Budapest egyik belvárosi co-working irodája. A képzést egy tapasztalt programozó és lelkes bot-ismerő tartja.

Előzetes tudás

A képzés semmilyen előzetes programozói tudást nem igényel. Amire szükséged lesz, az alapszintű angol nyelvtudás (értő olvasás), illetve alapvető számítógép-ismeret.

Mit hozz magaddal?

Csak egy laptopra és töltőre lesz szükséged.

course session

Jelentkezz a várólistára

Iratkozz fel a hirlevelünkre!