Gyakran Ismételt Kérdések

Összegyűjtöttük a leggyakoribb kérdéseket, és ezeket meg is válaszoltuk.

A SmartNinja a mindennapokban alkalmazható fejlesztői ismereteket oktat. A SmartNinja küldetése, hogy segítsen az embereknek felfedezni a bennük rejlő képességeiket. Segítségünkkel új karrierbe kezdhetsz. Programozó, IT biztonsági és adatbáziskezelő képzéseket kínálunk, valamint segítünk a tanulóinknak gyakornoki helyeket találni partnereinknél.
A tanfolyamaink zöme web fejlesztésre fókuszál, ami a legkeresettebb IT terület napjainkban. A többi képzésünk pedig IT biztonságra, botokra és adatbázis kezelésre van kihegyezve.
A legtöbb képzésünknél nincs szükség előzetes szaktudásra. Az egyetlen kivétel ez alól a Webfejlesztő 2, ehhez el kell végezned a Webfejlesztő 1 c. képzésünk. Mindazonáltal angolul alapfokon kell tudnod olvasni, mert a legtöbb dokumentáció angol nyelven van.
Egyáltalán nem szükséges. A programozók nagy része szinte soha nem használ matematikát munkája során. Persze bizonyos területeken, mint például a data science, machine learning és bizonyos emelt szintű számítógépes grafikák használnak matematikát is. De a legtöbb egyéb területhez (mint például a web fejlesztés), nem szükséges.
Az oktatóink profi programozók, akik vagy egy IT cégnél dolgoznak, vagy saját informatikai vállalkozásuk van. Tudásuk hosszú évek tapasztalatain alapszik és rengeteget tudnak neked tanítani a programozásról és a fejlesztők életéről. :)
Igen, általában 50%-ot a képzés kezdete előtt, míg a maradék 50%-ot a kurzus kezdete után.
Ha már kifizetted a képzés árát, akkor vissza tudjuk utalni annak költségét, amennyiben jelezed ezt nekünk 14 nappal a kurzus megkezdése előtt. Ha több információra van szükséged, akkor kérlek olvasd el a felhasználási feltételeket a képzésekről szóló lap alján.
Nincsenek, képzéseink megkívánják a személyes jelenlétet.
Attól függ, milyen jól teljesítetted a képzést. Ha elég motivált vagy, rendszeresen megcsinálod a házifeladatokat és felfedezed magadban a programozó mérnököt, akkor könnyen egy gyakornoki pozícióban találhatod magad a Webfejlesztő 2 képzésünk után. Képzéseink után rendszeresen küldünk gyakornokokat partnereinkhez.
Tedd próbára magad! A Webfejlesztő 1 tökéletes erre. A képzésen látni fogod, hogy életed hátralevő részében programozással szeretnél-e foglalkozni, vagy ez csak egy hobbi lesz számodra.
Ez egy olyan kérdés, amelyet a legtöbb kezdő feltesz magának. Végeredményben ez nem is nagyon számít, mivel minden programozási nyelv alapja ugyanaz. Tanítunk Pythont (Webfejlesztő 1 kurzuson), ami egy nagyon könnyen elsajátítható nyelv kezdőknek. Ha megtanultál Pythonban programozni, onnantól már nagyon könnyű lesz más nyelveket is elsajátítanod.
Laptopra lesz szükséged, legalább 4GB RAM-mal (kevesebbel is megpróbálkozhatsz, de van rá esély, hogy elég lassú lesz a géped).
A tanfolyamaink általában felnőttek számára lettek tervezve, de ha elmúltál 15, akkor megfontoljuk.

Szeretnél többet megtudni?

Lépj kapcsolatba velünk az űrlapon keresztül, vagy iratkozz fel a hirlevelünkre (alul találod).

Iratkozz fel a hirlevelünkre!