Jelentkezz ma!

Mert a helyek általában gyorsan fogynak...

Online programozó képzés kezdőknek Python nyelven

Legyél te is programozó! A kurzus alatt el tudod sajátítani az egyik legnépszerűbb programozási nylevet, a Python-t.

Tanuld meg a programozás alapjait, és legyél te is programozó!

A tanfolyam 4 hetet vesz igénybe, heti két, egyenként másfél órás alkalommal. A tanfolyam kifejezetten kezdőknek szól! Ezen a kurzuson megtanulod az alapvető programozási koncepciókat, melyek minden programnyelvben azonosak.Így a kurzus elvégzése után nem jelent majd problémát más programnyelvek alkalmazása sem. Ez a tanfolyam egy remek bevezetés a programozás világába, és egy olyan tapasztalatot ad, mely alapján arra is rájössz, hogy a jövőben inkább a webfejlesztés, a mobil applikációk fejlesztése, vagy esetleg más terület érdekel.

online python kurzus

Mit fogok tanulni?

A kurzus folyamán 10 különböző programozási projectet fogunk végig csinálni. Ezzel is fejlesztjük tudásod, melyet aztán akár az önéletrajzodba is beleírhatsz. Ezek a projectek remek látásmódot adnak arra, hogy utána saját programokat vagy scripteket írj.

A tanfolyam végső projectjeként egy nagyon érdekes Python programot fogsz létrehozni, mely az általad kívánt adatokat fogja összegyűjteni (adatgyűjtés) egyes weboldalakról. Ez nagyon fontos tudás lesz például ha pénzügyi vagy marketing területeken kezdesz fejlesztőként dolgozni, vagy bármely olyan esetben, mikor online információk után kell kutatnod, majd feldolgoznod azokat.

  1. Első alkalom: Bevezetés a Pyton-ba és a változókba

  2. Második alkalom: Ciklusok

  3. Harmadik alkalom: Fájlok használata

  4. Negyedik alkalom: Listák és szótárak

  5. Ötödik alkalom: Függvények

  6. Hatodik alkalom: Objektum orientált programozás

  7. Hetedik alkalom: Alkalmazásprogramozási felület (JSON és API)

  8. Nyolcadik alkalom: Grafikus interface-ek

Otthonról jelentkezhetsz be!

Természetesen a személyes részvételt preferáljuk tanfolyamaink során, azonban a kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel virtuális meeting room-on és videó híváson keresztül fog jelentkezni az oktató, így mindenki otthonról tud csatlakozni a tanfolyamhoz.

Előzetes tudás

A részvételhez nem szükséges semmilyen előzetes programozói ismeret, mivel az alapoktól kezdve fogjuk tanulni a programozást. A kurzust magyar nyelven tartjuk, azonban alapvető angol kifejezések ismeretére biztosan szükség lesz a programozói tudás elsajátításához, továbbá a képzés tananyaga is angol nyelven érhető el.

Mire lesz szükséged?

Minden résztvevőnek szüksége van saját laptopra, internet hozzáférésre és töltőre.

online python tanfolyam

Időpont

A kurzus heti két alkalommal, minden hétfőn és csütörtökön 18:00 and 19:30 között lesz.

Mi történik, ha kihagyok egy alkalmat?

Minden tanuló hozzáférést kap a Student dashboard-hoz, ahol minden órát láthat. Elérhetőek összegző leckék is a képzés ideje alatt, amelyek kárpótolhatnak a kihagyott alkalom miatt. Továbbá az online kurzusaink nagy előnye, hogy az egyes fejezeteket rögzítjük, így bármikor pótolható egy kimaradt rész. Ilyen módon a teljes anyag akkor is elérhető marad, ha a résztvevő egy, vagy több részről pl. megszakadt internet kapcsolat miatt lemaradt.

Ezeken felül, van még egy fórum is, ahol az oktatók megválaszolják minden kérdésedet.

Mire vársz még? Iratkozz fel a várólistára! ;)

A várólistán feliratkozottaknak értesítést küldünk, amint elérhető a jelentkezés.


Jelentkezz a várólistára

Iratkozz fel a hirlevelünkre!