Jelentkezz ma!

Mert a helyek általában gyorsan fogynak...

Online webfejlesztő tanfolyam kezdőknek

A Webfejlesztés tanfolyam kezdőknek egy olyan 24 alkalmas kurzus, ahol a klasszikus HTML, CSS mellett megtanítjuk neked a Python programozás alapjait is.

A Webfejlesztés 1 tanfolyam teljesen kezdőknek készült és az alapvető programozási ismereteket mutatja be. A tanfolyam elvégzését követően képes leszel alapszintű programozásra, webfejlesztésre és webes applikációk készítésére.

Megtanítjuk a kliens oldali nyelvek használatát: HTML és CSS, amik az alapok. Minden weboldalhoz szükség van rájuk. A szerver oldali fejlesztésben megtanítjuk a Python programozási nyelvet, amelyet az első (de nem utolsó) webes applikációd elkészítéséhez fogsz használni és feltölteni a felhőbe.

online webfejlesztés tanfolyam

Technológiák és készségek, amiket megtanulhatsz:

 • HTML
 • CSS
 • Bootstrap
 • GIT version control
 • Command line (basic commands)
 • GitHub
 • Wireframing
 • Python
 • Alapvető programozási elvek, amik megegyeznek minden programozói nyelvben (Python mellet PHP, Ruby, Java, C#, JavaScript, stb.)
 • Objektum-orientál programozás
 • Flask
 • Heroku
 • GET & POST request
 • SQLite and PostgreSQL database
 • JSON & APIs

Otthonról jelentkezhetsz be!

Természetesen a személyes részvételt preferáljuk tanfolyamaink során, azonban a kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel virtuális meeting room-on és videó híváson keresztül fog jelentkezni az oktató, így mindenki otthonról tud csatlakozni a tanfolyamhoz.

Tanfolyam felépítése

Első rész: Kliens oldali fejlesztés

A legtöbb programozó HTML és CSS nyelvekkel kezdte webfejlesztői pályafutását a kliens oldali fejlesztésben. Ezeken túl még megtanítjuk a népszerű CSS keretrendszert, a Bootstrap-et és elkezdjük felépíteni a személyes programozói CV-det GitHub-on.

Második rész: Alapszintű programozás Pythont használva

A következő lépés a Python nyelven az alap programozás elsajátítása, amely letisztult és elegáns szabályrendszere miatt az egyik legnépszerűbb programozási nyelv a világon. Ha megtanultad a programozást ezen a nyelven, könnyedén válthatsz másikra, mivel a programozás alapelvei ugyanazok majdnem mindenhol.

Harmadik rész: Szerver oldali fejlesztés

A kliens oldali rész mellett minden komoly oldalnak szüksége van egy ,szerver oldali fejlesztésre. Megtanítjuk, hogyan építs ilyen oldalakat Python használatával és hogyan töltsd fel a weboldaladat a Heroku (Amazon Web Services) hostra.

Ez a képzés erősen gyakorlati beállítottságú. A tanfolyam ideje alatt több, kisebb (és egy nagyobb) projektben fogod hasznosítani és fejleszteni a friss programozói tudásodat. Ezeknek a projekteknek mindegyike felkerül majd a GitHub-ra, amelyet saját kódolói CV-ként használhatsz.

Előképzettség

A képzésen résztvevőknek nincs szükségük előzetes kódolási tudásra, mert itt mindent megtanítunk az alapoktól. A képzés nyelve magyar, de a résztvevőktől elvárt, hogy tudjanak alapszinten olvasni és beszélni angolul, ami minden programozónál kiemelten fontos.

Időpontok

A képzést heti 2x tartjuk, minden hétfőn és szerdán 18:00-tól 19:30-ig, összesen 24 alkalommal.

online programozó kurzus

Mire lesz szükséged?

Minden résztvevőnek szüksége van saját laptopra, internet hozzáférésre és töltőre.

Mi történik, ha kihagyok egy alkalmat?

Minden tanuló hozzáférést kap a Student dashboard-hoz, ahol minden órát láthat. Elérhetőek összegző leckék is a képzés ideje alatt, amelyek kárpótolhatnak a kihagyott alkalom miatt. Továbbá az online kurzusaink nagy előnye, hogy az egyes fejezeteket rögzítjük, így bármikor pótolható egy kimaradt rész. Ilyen módon a teljes anyag akkor is elérhető marad, ha a résztvevő egy, vagy több részről pl. megszakadt internet kapcsolat miatt lemaradt.

Ezeken felül, van még egy fórum is, ahol az oktatók megválaszolják minden kérdésedet.

Mire vársz még? Jelentkezz! ;)


Jelentkezz a várólistára

Iratkozz fel a hirlevelünkre!