Jelentkezz ma!

Mert a helyek általában gyorsan fogynak...

Online webfejlesztő tanfolyam kezdőknek

A Webfejlesztés tanfolyam kezdőknek egy olyan 24 alkalmas kurzus, ahol a klasszikus HTML, CSS mellett megtanítjuk neked a Python programozás alapjait is.

Ez a Webfejlesztés tanfolyam teljesen kezdőknek készült és az alapvető programozási ismereteket mutatja be. A tanfolyam elvégzését követően képes leszel alapszintű programozásra, webfejlesztésre és webes applikációk készítésére.

Megtanítjuk a kliens oldali nyelvek használatát: HTML és CSS, amik az alapok. Minden weboldalhoz szükség van rájuk. A szerver oldali fejlesztésben megtanítjuk a Python programozási nyelvet, amelyet az első (de nem utolsó) webes applikációd elkészítéséhez fogsz használni és feltölteni a felhőbe.

online webfejlesztés tanfolyam

Technológiák és készségek, amiket megtanulhatsz:

 • HTML
 • CSS
 • Bootstrap
 • GIT version control
 • Command line (basic commands)
 • GitHub
 • Wireframing
 • Python
 • Alapvető programozási elvek, amik megegyeznek minden programozói nyelvben (Python mellet PHP, Ruby, Java, C#, JavaScript, stb.)
 • Objektum-orientál programozás
 • Flask
 • Heroku
 • GET & POST request
 • SQLite and PostgreSQL database
 • JSON & APIs

Otthonról jelentkezhetsz be!

Természetesen a személyes részvételt preferáljuk tanfolyamaink során, azonban a kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel virtuális meeting room-on és videó híváson keresztül fog jelentkezni az oktató, így mindenki otthonról tud csatlakozni a tanfolyamhoz.

Tanfolyam felépítése

Első rész: Kliens oldali fejlesztés

A legtöbb programozó HTML és CSS nyelvekkel kezdte webfejlesztői pályafutását a kliens oldali fejlesztésben. Ezeken túl még megtanítjuk a népszerű CSS keretrendszert, a Bootstrap-et és elkezdjük felépíteni a személyes programozói CV-det GitHub-on.

Második rész: Alapszintű programozás Pythont használva

A következő lépés a Python nyelven az alap programozás elsajátítása, amely letisztult és elegáns szabályrendszere miatt az egyik legnépszerűbb programozási nyelv a világon. Ha megtanultad a programozást ezen a nyelven, könnyedén válthatsz másikra, mivel a programozás alapelvei ugyanazok majdnem mindenhol.

Harmadik rész: Szerver oldali fejlesztés

A kliens oldali rész mellett minden komoly oldalnak szüksége van egy ,szerver oldali fejlesztésre. Megtanítjuk, hogyan építs ilyen oldalakat Python használatával és hogyan töltsd fel a weboldaladat a Heroku (Amazon Web Services) hostra.

Ez a képzés erősen gyakorlati beállítottságú. A tanfolyam ideje alatt több, kisebb (és egy nagyobb) projektben fogod hasznosítani és fejleszteni a friss programozói tudásodat. Ezeknek a projekteknek mindegyike felkerül majd a GitHub-ra, amelyet saját kódolói CV-ként használhatsz.

Előképzettség

A képzésen résztvevőknek nincs szükségük előzetes kódolási tudásra, mert itt mindent megtanítunk az alapoktól. A képzés nyelve magyar, de a résztvevőktől elvárt, hogy tudjanak alapszinten olvasni és beszélni angolul, ami minden programozónál kiemelten fontos. Továbbá a kurzus tananyaga szintén angon nyelven érhető el.

Időpontok

A képzést hetente 2x tartjuk, minden hétfőn és csütörtökön 18:00-tól 19:30-ig, összesen 24 alkalommal.

online webfejlesztés tanfolyam

Mire lesz szükséged?

Minden résztvevőnek szüksége van saját laptopra, internet hozzáférésre és töltőre.

Mi történik, ha kihagyok egy alkalmat?

Minden tanuló hozzáférést kap a Student dashboard-hoz, ahol minden óra tananyaga hozzáférhető. Elérhetőek összegző leckék is a képzés ideje alatt, amelyek kárpótolhatnak a kihagyott alkalom miatt. Továbbá az online kurzusaink nagy előnye, hogy az egyes fejezeteket rögzítjük, így bármikor pótolható egy kimaradt rész. Ilyen módon a teljes anyag akkor is elérhető marad, ha a résztvevő egy, vagy több részről pl. megszakadt internet kapcsolat miatt lemaradt.

Ezeken felül, van még egy fórum is, ahol az oktatók megválaszolják minden kérdésedet az órák között is.

Mire vársz még? Iratkozz fel a várólistára! ;)

A várólistán feliratkozottaknak értesítést küldünk, amint elérhető a jelentkezés.


Jelentkezz a várólistára

Iratkozz fel a hirlevelünkre!