Jelentkezz ma!

Mert a helyek általában gyorsan fogynak...

Programozás kezdőknek (Python)

Legyél te is programozó! A kurzus alatt el tudod sajátítani az egyik legnépszerűbb programozási nylevet, a Python-t.

Tanuld meg a programozás alapjait, és légy te is programozó!

A tanfolyam 4 hetet vesz igénybe, heti két, egyenként másfél órás alkalommal. A tanfolyam kifejezetten kezdőknek szól!* Ezen a kurzuson megtanulod az alapvető programozási koncepciókat, melyek minden programnyelvben azonosak.Így a kurzus elvégzése után nem jelent majd problémát más programnyelvek alkalmazása sem. Ez a tanfolyam egy remek bevezetés a programozás világába, és egy olyan tapasztalatot ad, mely alapján arra is rájössz, hogy a jövőben inkább a webfejlesztés, a mobil applikációk fejlesztése, vagy esetleg más terület érdekel.

Course session

Mit fogok tanulni?

A kurzus folyamán 10 különböző programozási projectet fogunk végig csinálni. Ezzel is fejlesztjük tudásod, melyet aztán akár az önéletrajzodba is beleírhatsz. Ezek a projectek remek látásmódot adnak arra, hogy utána saját programokat vagy scripteket írj.

A tanfolyam végső projectjeként egy nagyon érdekes Python programot* fogsz létrehozni, mely az általad kívánt adatokat fogja összegyűjteni (adatgyűjtés) egyes weboldalakról. Ez nagyon fontos tudás lesz például ha pénzügyi vagy marketing területeken kezdesz fejlesztőként dolgozni, vagy bármely olyan esetben, mikor online információk után kell kutatnod, majd feldolgoznod azokat.

Első alkalom: Bevezetés a Pyton-ba Második alkalom: Stringek Harmadik alkalom: Számok és feltételek Negyedik alkalom: Listák és FOR ciklusok Ötödik alkalom: Listák és tesztelés Hatodik alkalom: Objektum orientált programozás Hetedik alkalom: Web scraperek Nyolcadik alkalom: Összefoglalás

Előzetes tudás

A részvételhez nem szükséges semmilyen előzetes programozói ismeret, mivel az alapoktól kezdve fogjuk tanulni a programozást. A kurzust magyar nyelven tartjuk, azonban alapvető angol kifejezések ismeretére biztosan szükség lesz a programozói tudás elsajátításához.

Mit kell hoznom a kurzusra?

Semmi mást csak laptopot és töltőt! ;-)

course session

Helyszín és időpont

A tanfolyam egy hónapot ölel fel (8 alkalom). A kurzus heti két alkalommal 18:00 and 19:30 között lesz. A helyszín minden esetben valamely Budapest belvárosi coworking iroda vagy workshopra alkalmas helyszín.

Mi történik, ha kihagyok egy alkalmat?

Minden tanuló hozzáférést kap a Hallgatói felülethez, ahol minden órát láthat. Ha kihagysz néhány alkalmat, ne aggódj – otthonról is csatlakozhatsz és tanulhatsz otthon. Továbbá van még egy fórum is, ahol az oktatók megválaszolják minden kérdésedet.

Egyéb

A képzés gyakorlatorientált mivolta miatt, annak létszáma 12 főben maximalizált.


Jelentkezz a várólistára

Iratkozz fel a hirlevelünkre!