Jelentkezz ma!

Mert a helyek általában gyorsan fogynak...

SmartNinja Tanfolyam Ajándék Kupon

Online, vagy Tantermi Budapesten 2021.12.31 - 2021.12.31

A SmartNinja ajándék képzésekkel vagy szabadon felhasználható kuponokkal egyszerre tudást és élményt ajándékozol. Lepd meg szeretteidet, barátaidat egy igazán hasznos ajándékkal!

Legyen akár karácsony, születésnap, vagy bármilyen alkalom, a SmartNinja ajándék kuponokkal nem nyúlhatsz mellé. Amennyiben már tudod, hogy melyik tanfolyam érdekelné a kiszemelt ajándékozottat, válthatsz helyet bármely fix időpontban induló kurzusunkra. Illetve lehetőséged van kupont vásárolni, az összeg szabadon felhasználható bármely képzésünkre.

SmartNinja ajándék kupon

Milyen összegben választhatsz kupont

 • 10000Ft
 • 15000Ft
 • 20000Ft
 • 25000Ft
 • 50000Ft
 • Vagy egy általad meghatározott összeg

Az oldal alján, a jelentkezéshez használt űrlapon ki tudod választani az általad választott összeget. Amennyiben a felkínált lehetőségektől eltérő összegben szeretnél kupont vásárolni, kérjük írd be a megjegyzésbe.

Van lehetőséged egy konkrét tanfolyamra is ajándék utalványt rendelni. Ebben az esetben kérünk, hogy a megjegyzésbe írd bele, hogy melyik tanfolyamról lenne szó és az ajándékozott 2021-ben szabadon felhasználhatja a kupont az adott tanfolyamra.

Milyen tanfolyamokra lehet felhasználni a kupont

Bármely SmartNinja képzésre fel lehet használni a megvásárolt kupont. Nemzetközi programozó iskolánk tanfolyam kínálata folyamatosan bővül és követi a trendeket. Az alábbi kurzusok azonban rendszeresen indulnak:

 • Webfejlesztés Kezdőknek
 • Webfejlesztés Haladóknak
 • Programozás Kezdőknek Python nyelven
 • Webfejlesztés Alapjai, HTML&CSS
 • SQL és Adatbázisok Kezdőknek
 • Hacking és Internetbiztonság Alapjai

Bővebb információt találhatsz az egyes képzésekről honlapunkon.

Jelenleg a járványhelyzetre való tekintettel csak online indítunk tanfolyamokat, azonban amennyiben a kialakult helyzet javulni fog, ismét megtalálhatóak lesznek a tantermi képzések is kínálatunkban. A helyszín Budapesten a belvárosban szokott lenni tantermi kurzus esetén.

Ajándék utalvány vásárlásának menete

Az ajándék utalvány megvásárlásának menete megegyezik a tanfolyam jelentkezésével. Név és cím megadása a számlázás miatt szükséges. Jelentkezéskor az ajándék kupont megvásárló személy nevét kell feltüntetni. Kérünk, hogy megjegyzésbe írd bele az ajándékozott nevét. Az űrlap kitöltését és elküldését követően egy díjbekérőn keresztül átutalással tudod befizetni a kupon értékét. Amint megérkezett számlaszámunkra az összeg, email-en keresztül küldjük el az ajándék utalványt. Ezt digitálisan vagy nyomtatott formában is tovább adhatod az ajándékozottnak.

Miért érdemes a SmartNinjánál tanulni

 • Nemzetközi franchise kódoló iskola
 • Gyakorlatorientált oktatást biztosítunk
 • Tananyagunk folyamatosan frissül, követi a szakma újdonságait
 • Online tanfolyam esetén az órák videókon visszanézhetőek
 • A kurzus során bármikor kérdezhetsz az oktatótól
 • A tananyaghoz a kurzus után is, korlátlan ideig hozzáférhetsz

További hasznos információk

Az ajándék kuponok felhasználási határideje 2021.12.31. A tanfolyam résztvevőinek saját számítógépre (és töltőre), online kurzus esetén internet hozzáférésre van szükségük.

Kezdő képzéseink nem igényelnek előzetes tudást. Minden képzést magyar nyelven tartunk, azonban alapvető angol kifejezések ismeretére biztosan szükség lesz a programozói tudás elsajátításához, továbbá a képzés tananyaga is angol nyelven érhető el.

Minden ajándék utalvány egyedi promóciós kóddal rendelkezik, mely csak egyszer használható fel. A kupon felhasználható egyéb promóciós kedvezménnyel, azonban csak egy plussz kedvezmény érvényesítésére van lehetőség. Az ajándék utalvány készpénzre nem váltható be. A kupon a vásárló által meghatározott ajándékozott személynek szól, azonban az ajándékozott beleegyezésével átruházható. Ajándék utalvány vásárlásakor promóciós kód nem érvényesíthető.


Árak

A képzés ára* Leírás Határidő
10 000,00 HUF Ajándék Kupon 10000 Ft értékben Az ár 2021.12.31-ig érvényes
15 000,00 HUF Ajándék Kupon 15000 Ft értékben Az ár 2021.12.31-ig érvényes
20 000,00 HUF Ajándék Kupon 20000 Ft értékben Az ár 2021.12.31-ig érvényes
25 000,00 HUF Ajándék Kupon 25000 Ft értékben Az ár 2021.12.31-ig érvényes
50 000,00 HUF Ajándék Kupon 50000 Ft értékben Az ár 2021.12.31-ig érvényes

* Az árak nettó árak, ÁFA nem kerül felszámolásra.


Jelentkezés a képzésre

Kötelezően kitöltendő amennyiben eltér a Családi és utónévtől
Irányítószám, város, utca, házszám (em/ajtó)
Amennyiben eltér a lakcímtől

Iratkozz fel a hirlevelünkre!