Jelentkezz ma!

Mert a helyek általában gyorsan fogynak...

Online Webfejlesztés Alapjai, HTML&CSS Tanfolyam

A HTML&CSS Tanfolyam egy olyan webfejlesztő kurzus, ahol pár délután alatt sajátíthatod el a webfejlesztés alapjait. Kimondottan kezdőknek ajánljuk.

Ismerd meg a HTML és CSS alapjait, mely a webfejlesztéshez elengedhetetlen. Ezt a négy alkalmas tanfolyamot teljesen kezdők számára javasoljuk.

Mit fogok tanulni?

  • Hogyan készítsünk weboldal szerkezetet HTML-lel
  • Hogyan változtathatjuk meg a weblap megjelenését a CSS-en
  • Hogyan készítsünk CSS-elrendezéseket
  • Fejlesztői eszközök használatát a böngészőben
  • Az Atom kódszerkesztő használatát

Az összes fenti szó idegen neked? Ne aggódj, ez a kurzus alkalmas kezdőknek, és mindezeket a témákat szép és érthető módon magyarázzuk el.

Mit fogok csinálni a tanfolyamon?

A tanfolyam során minden résztvevő három weboldalt épít, amelyeket büszkén mutathat meg barátainak. A 21. században kulcsfontosságú készségek alapjait kapja. A legfontosabb, hogy kiderül, ha a kódolás Neked való, vagy sem.

Online HTML CSS tanfolyam

Otthonról jelentkezhetsz be!

Természetesen a személyes részvételt preferáljuk tanfolyamaink során, azonban a kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel virtuális meeting room-on és videó híváson keresztül fog jelentkezni az oktató, így mindenki otthonról tud csatlakozni a tanfolyamhoz.

Dátumok

A képzés 2 hétig tart, az alkalmak az alábbiak szerint lesznek megtartva:

  1. alkalom: HTML
  2. alkalom: CSS
  3. alkalom: Layouts
  4. alkalom: Templates and themes

Mire lesz szükségem?

Minden résztvevőnek szüksége van saját laptopra, internet hozzáférésre és töltőre.

Időpont

A tanfolyam 2 hetet ölel fel (4 alkalom). A kurzus heti két alkalommal 18:00 and 19:30 között lesz.

Árak

Ha elég gyorsan jelentkezel, akkor elcsípheted az EARLY BIRD árat, ami csak 25000 HUF. Később az ár 30000 Forintig is emelkedhet.

HTML CSS tanfolyam

Előzetes tudás

A tanfolyam résztvevői számára nincs szükség előzetes kódolási ismeretekre, mivel mindent megtanulsz az alapoktól. A kurzust magyar nyelven tartják, de elvárás, hogy a résztvevők olvassanak és megértsék az alapvető angol nyelvet, ami minden programozó számára elengedhetetlen.

Mi történik, ha kihagyok egy alkalmat?

Minden tanuló hozzáférést kap a Student dashboard-hoz, ahol minden órát láthat. Elérhetőek összegző leckék is a képzés ideje alatt, amelyek kárpótolhatnak a kihagyott alkalom miatt. Továbbá az online kurzusaink nagy előnye, hogy az egyes fejezeteket rögzítjük, így bármikor pótolható egy kimaradt rész. Ilyen módon a teljes anyag akkor is elérhető marad, ha a résztvevő egy, vagy több részről pl. megszakadt internet kapcsolat miatt lemaradt.

Ezeken felül, van még egy fórum is, ahol az oktatók megválaszolják minden kérdésedet.

Ne várj tovább, jelentkezz! ;)


Jelentkezz a várólistára

Iratkozz fel a hirlevelünkre!