Jelentkezz ma!

Mert a helyek általában gyorsan fogynak...

Webfejlesztő tanfolyam kezdőknek

A Webfejlesztés tanfolyam kezdőknek egy olyan 24 alkalmas kurzus, ahol a a klasszikus HTML, CSS mellett megtanítjuk neked a Python programozás alapjait is.

Megtanítjuk a kliens oldali nyelveket: HTML and CSS és egy népszerű keretrendszer, a Bootstrap használatát.

A szerver oldali fejlesztésben megtanítjuk a Python programozási nyelvet, amelyet az első (de nem utolsó) webes applikációd elkészítéséhez fogsz használni, és feltölteni a felhőbe Heroku (AWS) vagy Google Cloud segítségével.

Továbbá olyan fontos eszközök használatát is megtanulhatod, amelyeket IT cégek használnak munkájuk során, mint a GIT és GitHub.

Course session

Első rész: Kliens oldali fejlesztés

A legtöbb programozó HTML és CSS nyelvekkel kezdte webfejlesztői pályafutását a kliens oldali fejlesztésben. Ezeken túl még megtanítjuk a népszerű CSS keretrendszert, a Bootstrap-et és elkezdjük felépíteni a személyes programozói CV-det GitHub-on.

Második rész: Alapszintű programozás Pythont használva

A következő lépés a Python nyelvben az alap programozás elsajátítása, amely letisztult és elegáns szabályrendszere miatt az egyik legnépszerűbb programozási nyelv a világon. Ha megtanultad a programozást ezen a nyelven, könnyedén válthatsz másikra, mivel a programozás alapelvei ugyanazok majdnem mindenhol.

Harmadik rész: Szerver oldali fejlesztés Pythonban

A kliens oldali rész mellett minden komoly oldalnak szüksége van egy ,,szerver oldali” fejlesztésre. Megtanítjuk, hogyan építs ilyen oldalakat Python használatával és hogyan töltsd fel a weboldaladat három különböző hosztra: Heroku (Amazon Web Services), Microsof Azure és Google Cloud.


Ez a képzés erősen gyakorlati beállítottságú. A képzés ideje alatt több mint 20 kisebb (és egy nagyobb) projektben fogod hasznosítani és fejleszteni a friss programozói tudásod. Ezeknek a projekteknek mindegyike felkerül majd a GitHub-ra, amelyet saját kódolási CV-ként használhatsz.

Árak

Amennyiben elég gyorsan jelentkezel, élhetsz az EARLY BIRD kedvezménnyel, így a képzés mindössze 150.000 Ft-ba kerül, de ha nem sietsz, ez az ár akár 200.000 Ft is lehet.

Azonban van lehetőség részletfizetésre. Általánosan ez két részletet jelent, az ár felét a képzés megkezdése előtt befizetve, a másodikat a képzés megkezdése után egy hónappal. Amennyiben élni szeretnél ezzel a lehetőséggel, kérjük jelezd a jelentkezési íven.

Course session


Előzetes felkészülés:

A képzésen résztvevőknek nincs szükségük előzetes kódolási tudásra, mert itt mindent megtanítunk az alapoktól. A képzés nyelve magyar, de a résztvevőktől elvárt, hogy tudjanak alapszinten olvasni és beszélni angolul, ami minden programozónál kiemelten fontos.

Helyszín és időpontok:

A képzést heti 2 x 1,5 órában tartjuk, általában 18:30-tól 20:00-ig, összesen 24 alkalommal. A képzés helyszíne a Kubik Coworking iroda. Az oktató pedig egy tapasztalt kódoló ninja.


Mi történik, ha kihagyok egy alkalmat?

Minden tanuló hozzáférést kap a Student dashboard-hoz, ahol minden órát láthat. Ha kihagysz néhány alkalmat, ne aggódj – otthonról is csatlakozhatsz és tanulhatsz otthon. Továbbá van még egy fórum is, ahol az oktatók megválaszolják minden kérdésedet.


Jelentkezz a várólistára

Iratkozz fel a hirlevelünkre!